Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ingatlan az életúthoz

lakásfókusz ingatlan az életúthozAkadnak olyan ingatlanpiaci megoldások, amikre kevesen csapnak le, pedig nagyszerű és rugalmas megoldást kínálnak, akár 30-40 évre is.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Kiskáté lakásvásárlóknak


lakásfókusz kiskáté lakásvásárlóknakEbben az írásban néhány lakáskereséssel és lakásvásárlással kapcsolatos tippet adunk, illetve felhívjuk a figyelmét a buktatókra. Reméljük, ezzel is hozzá tudunk járulni, hogy jól tudjon mérlegelni ennél a fajsúlyos döntésnél.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

A zsákutcában lakás luxusa


lakásfókusz zsákutcaA víz melletti fekvés, vagy a legfelső emeleten kialakított önálló lakás magától értetődően olyan plusz, amely értékesebbé teszi az ingatlant. Luxust jelezhet, ha nem is hétköznapi értelemben azonban az is, ha valaki olyan szerencsés, hogy egy zsákutcában épült lakást mondhat magáénak.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Az állam fizetheti vissza a lakáshitelt


lakásfókusz az állam fizetheti vissza a hiteltKi lehet fizettetni az állammal a lakáshitel egy részét – ez sajnos nem egy újabb állami mankó a fizetési nehézségekkel küzdő devizahitelesek megsegítésére, viszont egy olyan megoldás, amellyel százezreket spórolhat az, aki most kíván hitel segítségével ingatlant vásárolni. Ezt a konstrukciót lakástakaréknak hívják, bejegyzésünkben pedig leírjuk, hogyan is működik.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Luxus a felhők közelében


lakásfókusz luxus a felhők közelébenEgy belvárosi lakás, amely árban veri még a legszebb fekvésű zöldövezeti otthont is, ez a nyugati metropoliszok toronyházai tetejére épített önálló tetőlak, azaz a penthouse. A magyar viszonyokra (néhány emeletes magasságra) adaptált változatból nyár elején alig kéttucatnyit kínáltak eladásra, ám azokat négyzetméterenként mintegy egymillió forintért.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek