Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hitel 1%-ra? Így csinálja a Facebook-guru...

lakásfókusz facebook guruMindössze 1,05 százalékot fizet frissen felvett jelzáloghitele után Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója. A legfrissebb hírek szerint a dúsgazdag Zuckerberg 6 millió dollárt vett fel (egészen pontosan ennyiért váltott ki egy korábbi hitelt), a jelzáloghitel a kaliforniai Palo Altóban fekvő luxusvilláját terheli.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Állami albérletet bagóért!

lakásfókusz állami albérlet

Egyelőre meglehetősen csekély érdeklődés övezi a Nemzeti Eszközkezelő (NET) adósmentő programját, és a jelentkezések zömében a keleti országrészből érkeztek. Pedig feltételeit tekintve a NET által felkínált lehetőség a bedőlés által fenyegetett adósok sokkal nagyobb tömegének lenne elérhető, mint az árfolyamgát, különösen pedig mint a már lezárult végtörlesztési program. Ráadásul több forrás is arra utal, hogy a NET-ről szóló törvény módosítása a jogosultak körének erőteljes bővülését vonja majd maga után.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Többmilliós a tét: hitelszámtan kezdőknek

A forintárfolyam masszív kilengéseinek "hála" mára mindenki jól ismeri a jelzáloghitelek deviza kockázatát saját, vagy ismerősei példáján keresztül… Ugyanakkor azt se lehet mondani, hogy innentől fogva mindenki kerülje el a lakáshitelt, ellenben érdemes minél többet megtudni róla, mielőtt bankhoz fordulunk a hitelért vagy akár annak átstrukturálásáért.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Miért drága a lakáshitel?

Az ingatlanpiac fellendülése nagyban függ az elérhető lakáshitelek költségeitől, illetve a bankok hitelezési hajlandóságától és lehetőségétől. Megvizsgáltuk, milyen kilátásaink vannak az ingatlanhitelezéssel kapcsolatban.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

4 Tovább

Hitelfrászban a celebek

lakásfókusz celeb hitel

Egyre több celeb kerül nehéz helyzetbe a devizahitele miatt: legutóbb a Barátok Közt Berényi Andrása panaszkodott arra, hogy nem tudja, hogyan fogja törleszteni a kölcsönét, miután kiírják a sorozatból. Egyáltalán nincs egyedül a problémájával, hiszen Pataky Attila, Bíró Ica, Baby Gabi, Kökény Atilla, Szorcsik Viktória és számos volt ValóVilág-szereplő nyögi az elmúlt évek során megsokszorozódott hitelterheket. A hírességek gondjai csak a jéghegy csúcsát jelentik, de általuk még inkább el lehet képzelni, hogy a lakosság körében milyen áldatlan helyzet lehet devizahitel-fronton.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek