Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Többmilliós a tét: hitelszámtan kezdőknek

A forintárfolyam masszív kilengéseinek "hála" mára mindenki jól ismeri a jelzáloghitelek deviza kockázatát saját, vagy ismerősei példáján keresztül… Ugyanakkor azt se lehet mondani, hogy innentől fogva mindenki kerülje el a lakáshitelt, ellenben érdemes minél többet megtudni róla, mielőtt bankhoz fordulunk a hitelért vagy akár annak átstrukturálásáért.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

„Hömpölyögő” ügyfelek az árfolyamgátnál

Lakásfókusz ügyfél árfolyamgátA deviza alapú lakáshitelek terheinek enyhítése továbbra is a magyar pénzügyi szektor egyik központi kérdése. Jól mutatja ezt az árfolyamrögzítéssel történő törlesztési lehetőség iránti óriási érdeklődés is. Bár e megoldás átmeneti, számos, az árfolyamváltozások miatt közel elviselhetetlen törlesztési teher alatt nyögő család számára biztosíthat lélegzetvételnyi időt.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek