Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogy tarthatók féken az építési költségek?

Aki építkezésre adja a fejét, annak három dologra kell ügyelnie: ne menjen rá az egészsége, ne menjen rá a kapcsolata, és ne menjen rá a gatyája. A harmadik ponthoz igyekszünk ezúttal némi segítséget nyújtani.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Most aztán jól jönne a szigetelés!

Ebben az igen hideg időben házunk is megérdemelné a felöltöztetést, de a régebbi, mára már elavultnak mondható szigetelést a fűtési számla vastagsága, és a saját komfortérzetünk miatt is megfontolandó vastagabbra cserélni. Ha az elhatározás megszületett, akkor érdemes pár szakkifejezéssel tisztában lenni, valamint szakember segítségét kérni a felújításhoz.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Budapest nem drága, ideje befektetni!

A budapesti lakásárak a középmezőnyben vannak egy 94 várost vizsgáló felmérés szerint, azonban a hazai ingatlanpiac kilátásai kifejezetten jók. Mindenképpen ajánlott befektetési célpont egy szaklap összeállítása szerint, ugyanis 5-ös skálán 4-esre osztályozták a hozamok szerint a 8,1 százalékos éves megtérülést alapján.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Még hosszabb lehet az árfolyamgát

Akár több évvel is meghosszabbíthatják az árfolyamgát rendszerét, amennyiben a Nemzetgazdasági Minisztérium rábólint a felvetésre. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi március végi időpont után is választhatja a megoldást az arra jogosult nagyjából 350 ezer ügyfél. Az alapos döntéshez azonban nem árt pontos információkkal rendelkezni, így ebben segítünk most a legfontosabb pontok átismétlésével.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.



1 Tovább

Panelforradalom New Yorkban?

Egy ma megnyíló múzeumi kiállítás kapcsán jelentették be, hogy Manhattanben 20-25 négyzetméteres, modulárisan kialakítható lakások építésébe fognak. Az amerikaiak felfedezték maguknak a lakótelepeket?

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek