Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A változás gyönyörködtet

Ha tudatában vagyunk, hogy nincs pénzünk igazi felújításra, akkor sem kell elkeseredni. Van költségkímélő módja annak, hogy valamivel feldobjuk lakásunkat, színt vigyünk alkalmanként életünkbe.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Árfolyamgát: nem változott az érdeklődés

Nem érzékelhető az árfolyamgátba belépők számának növekedése, jóllehet az euró árfolyama az  elmúlt hetekben a megszokottnál magasabb sávba ugrott – derül ki a Lakásfókusz piaci körképéből. A mostani állapotból kiindulva a március végéig tartó belépési időszakban nagyjából az elmúlt hetek aktivitása várható az ügyfelek oldaláról. Ezt azzal is magyarázzák, hogy a további terhek helyett sokan inkább az aktuális árfolyamon törlesztenének. Pedig a szakemberek szerint nagyon fontos lenne tudatosítani az ügyfelekben, hogy az árfolyamgátba való belépés mindenképpen segítséget jelent számukra. A kedvezményes törlesztési időszak alatti különbözetet összegyűjtő számlán  felhalmozott összeg ugyanis még így is lényegesen alacsonyabb lesz, mint az eredeti.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Budapest nem drága, ideje befektetni!

A budapesti lakásárak a középmezőnyben vannak egy 94 várost vizsgáló felmérés szerint, azonban a hazai ingatlanpiac kilátásai kifejezetten jók. Mindenképpen ajánlott befektetési célpont egy szaklap összeállítása szerint, ugyanis 5-ös skálán 4-esre osztályozták a hozamok szerint a 8,1 százalékos éves megtérülést alapján.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Panelforradalom New Yorkban?

Egy ma megnyíló múzeumi kiállítás kapcsán jelentették be, hogy Manhattanben 20-25 négyzetméteres, modulárisan kialakítható lakások építésébe fognak. Az amerikaiak felfedezték maguknak a lakótelepeket?

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Százezrekkel olcsóbban vehetünk lakást

lakásfókusz olcsóbban vehetünk lakástSokkal kedvezőbb lett januártól az állami támogatású lakáshitel, több százezer forinttal lehetnek beljebb a kedvezményes hitelt igénylők, és a korábbinál jóval szélesebb választékból találhatnak maguknak otthont. Emellett már a saját ingatlan bővítésére is lehet támogatott kölcsönt igényelni.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.



2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek