Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Apróságokon múlik az otthonosság


lakásfókusz hangulatSem óriási lakásra, sem sok pénzre nincs szükségünk ahhoz, hogy otthonos, harmonikus környezetben éljünk. Néhány apró trükk, és rengeteget javíthatunk lakunk hangulatán. A kis erőfeszítés pedig sokszorosan megtérül, hiszen az otthoni harmonikus környezet kipihentebbé, kiegyensúlyozottabbá tesz minket, ami életünk minden területén érezteti majd hatását. Ráadásul azon vesszük majd észre magunkat, hogy barátaink is szívesebben látogatnak el hozzánk, bár sokan maguk sem tudják, hogy mi miatt lett a korábbinál vonzóbb program feljönni hozzánk.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Luxus a felhők közelében


lakásfókusz luxus a felhők közelébenEgy belvárosi lakás, amely árban veri még a legszebb fekvésű zöldövezeti otthont is, ez a nyugati metropoliszok toronyházai tetejére épített önálló tetőlak, azaz a penthouse. A magyar viszonyokra (néhány emeletes magasságra) adaptált változatból nyár elején alig kéttucatnyit kínáltak eladásra, ám azokat négyzetméterenként mintegy egymillió forintért.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Elárul minket a lakásunk

lakásfókusz elárul minket a lakásunk

Sok vagy kevés fénykép a falon? Narancssárga vagy barna színek? Örökölt, lakályos régi bútorok vagy hardcore minimalista berendezés? Lakásunk minden apró részlete elárulhat valamit személyiségünkről…

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Megérkezett az új lakáshitel!

A napokban megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet az államilag támogatott lakáshitelek módosított feltételeiről, így minden akadály elhárult az elől, hogy a bankok végre elkezdjék kínálni az ügyfeleknek az új terméket. Ez mindenképpen jó hír a lakás után nézőknek, hiszen a jelenleg piacon lévő kölcsönöknél jóval kedvezőbb feltételekkel vásárolhatnak otthont maguknak. Kiszámoltuk, mennyi az annyi, azaz hány forintot lehet spórolni a támogatott hitellel.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Többmilliós a tét: hitelszámtan kezdőknek

A forintárfolyam masszív kilengéseinek "hála" mára mindenki jól ismeri a jelzáloghitelek deviza kockázatát saját, vagy ismerősei példáján keresztül… Ugyanakkor azt se lehet mondani, hogy innentől fogva mindenki kerülje el a lakáshitelt, ellenben érdemes minél többet megtudni róla, mielőtt bankhoz fordulunk a hitelért vagy akár annak átstrukturálásáért.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább
123
»

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek