Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó esély az árfolyamgátba való belépésre

lakásfókusz utolsó lehetőség az árfolyamgátraA devizahitelesek életét megkönnyíteni hivatott árfolyamgáthoz már csak ebben a hónapban lehet csatlakozni. Eddig ezt az érintettek negyede sem jelentkezett be az árfolyamgát védelme alá, bankos vélemények szerint aligha fogja meghaladni az igénybevevők aránya a jogosultak 40 százalékát.





A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább

Mégis jól jöhet az árfolyamgát


Egyes felmérések szerint sok a félelem és a bizonytalanság a devizahitelesek körében az árfolyamgáttal kapcsolatban. Első ránézésre nem igazán tűnik kifizetődőnek e lehetőség igénybe vétele, tekintettel a tőletartozásunkból képződő magas kamatozású forinthitelre. Egy kicsit távolabbról nézve azonban úgy tűnik, mégis érdemes csatlakozni az árfolyamgáthoz.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

11 Tovább

Megérkezett az új lakáshitel!

A napokban megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet az államilag támogatott lakáshitelek módosított feltételeiről, így minden akadály elhárult az elől, hogy a bankok végre elkezdjék kínálni az ügyfeleknek az új terméket. Ez mindenképpen jó hír a lakás után nézőknek, hiszen a jelenleg piacon lévő kölcsönöknél jóval kedvezőbb feltételekkel vásárolhatnak otthont maguknak. Kiszámoltuk, mennyi az annyi, azaz hány forintot lehet spórolni a támogatott hitellel.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Hitelfelvételi lehetőségek – mekkora a takaróm


Több embernek eső után köpönyeg, mégis érdemes róla beszélni, hogy mennyi lakáshitelt vehetünk fel. Kölcsönt azután sokan vesznek majd föl, és nekik mindenképpen érdemes megtanulni, hogy mik a döntő szempontok. A felvehető összeget állami szabályozás is korlátozza, de sokszor éppen elegendő lenne józan paraszti ésszel dönteni a maximálisan felvállalható teherről.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Többmilliós a tét: hitelszámtan kezdőknek

A forintárfolyam masszív kilengéseinek "hála" mára mindenki jól ismeri a jelzáloghitelek deviza kockázatát saját, vagy ismerősei példáján keresztül… Ugyanakkor azt se lehet mondani, hogy innentől fogva mindenki kerülje el a lakáshitelt, ellenben érdemes minél többet megtudni róla, mielőtt bankhoz fordulunk a hitelért vagy akár annak átstrukturálásáért.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább
«
12

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek