Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hőszigetelés hatékonyan: Építs zöldtetőt

A hazánkban szép számmal megtalálható lapostetők alkalmasak lehetnek zöld felületek kialakítására. A talaj- és növénytakaró jó szigetelő, és a csapadék eloszlására, levegőminőségre is jótékony hatással van. A költségek miatt ma még sokan ódzkodnak a megvalósítástól, de a ráfordított összegek megtérülhetnek a jobb szigetelés következtében, ráadásul a zöldtető jelentősen növelheti az ingatlan értékét.

TOVÁBB>>

0 Tovább

Így készítsük fel házunkat a télre

lakásfókusz így készítsük fel házunkat a télreA borongós, hideg téli napok korántsem csak hangulatunkra lehetnek rossz hatással. A hó, a jég és a hideg számos kár forrása lehet a házban és a ház körül. Szerencsére nem boszorkányság ezekre kellőképpen felkészülni. Íme, néhány jótanács, hogyan tegyük otthonunkat egyszerűen télbiztossá.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

„Pénznyelő jutányos áron eladó!” – TOP10 öngól az ingatlanpiacon

lakásfókusz pénznyelő jutányos áronAz autósok többnyire nem jönnek lázba a szürke egyhatos Corollától vagy az Astrától. Pedig ezek vevőit halljuk legkevesebbet panaszkodni. De ha egy menő kocsival gond van, akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Hasonló törvényszerűség uralkodik az ingatlanpiacon is: a legvonzóbb példányokkal lehet a legtöbb szívás. Következzen egy tízes lista azokról a vágyott jellemzőkről, amikkel a legnagyobbat bukhatunk!

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek