Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét változik a lakásvétel illetéke – mit tegyél, ha éppen vásárolnál?

lakásfókusz lváltozik a kásvétel illetékA lakásvásárláshoz kapcsolódó és jövő év elejétől hatályba lépő új illetékszabályokra vonatkozó törvényjavaslat egyik hibája, hogy nem egyértelmű milyen értékrend irányítja a jogszabálytervezetet írók kezét. Így az új – állítólag az illetékrendszer egyszerűsítését szolgáló - szabályok jövője is kétséges. A végszavazás előtt álló javaslat fényében azért érdemes átgondolni – ha lehet – milyen lakásvásárlást érdemes jövőre halasztani, s melyet érdemes még idén nyélbe ütni.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Hogyan adhatjuk el – akár középszerű – lakásunkat?

lakásfókusz hogyan adjuk el lakásunkatA mérleg egyik oldalán sok százezer eladó ház és lakás áll, a másikon néhány tízezer vevő, aki nem fél kihasználni alkupozícióját. Hogyan tegyük még ebben az előnytelen piaci helyzetben is kívánatossá lakásunkat, még ha középszerű is? A napokban megjelent lakásvételi tippek és tanácsok után lássuk, milyen fortélyokhoz folyamodhatunk, ha épp értékesítenénk ingatlanunkat.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

4 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek