Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Terjed a lakásbérlés - kényszerből

lakásfókusz népszerű a lakásbérlésBudapest és Hamburg lakosainak száma csaknem azonos, mindkét nagyváros mintegy 1,7 milliós lélekszámú. A lakáshelyzet viszont gyökeresen eltér egymástól. Míg Hamburgban 70 százaléknál is többen élnek bérlakásban, addig Budapesten - az országos adatokból becsülve - a városlakók 10 százaléka. A bejelentés nélkül bérbe adott lakások száma miatt azonban ez a szám minden bizonnyal magasabb és az utóbbi években tovább is nőhetett. Az ok a lakásvételhez szükséges hitel hiánya.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

16 Tovább

Mikor adjuk el a házat? – angol tudósok kiszámolták

Lakásfókusz lakáseladásAz angolok híresen sok döntésüket alapozzák statisztikai megfigyelésekre, és az azokból levont következtetésekre. Nem véletlen, hogy a sportfogadás mögé felsorakoztatott elemzői szakirodalom valójában legalább akkora biznisz a szigetországban, mint maga a sportfogadás. Természetesen az "angol tudósok" az ingatlanpiacon is bírnak jó néhány megfigyeléssel.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább
123
»

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek