Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem kell a házam senkinek… mit tegyek?

Mindannyian ismerünk legalább egy embert, aki ugyan évek óta árulja lakását, vagy házát, de még nem talált vevőt. Csak erre alapozva hiba lenne azt a következtetést levonni, hogy "áll az ingatlanpiac". Sokszor csak egy kicsin múlik, persze nem mindig magától értetődő, hogy mi ez a kis dolog.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

8 Tovább

Mikor adjuk el a házat? – angol tudósok kiszámolták

Lakásfókusz lakáseladásAz angolok híresen sok döntésüket alapozzák statisztikai megfigyelésekre, és az azokból levont következtetésekre. Nem véletlen, hogy a sportfogadás mögé felsorakoztatott elemzői szakirodalom valójában legalább akkora biznisz a szigetországban, mint maga a sportfogadás. Természetesen az "angol tudósok" az ingatlanpiacon is bírnak jó néhány megfigyeléssel.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább
12
»

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek