Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Most aztán jól jönne a szigetelés!

Ebben az igen hideg időben házunk is megérdemelné a felöltöztetést, de a régebbi, mára már elavultnak mondható szigetelést a fűtési számla vastagsága, és a saját komfortérzetünk miatt is megfontolandó vastagabbra cserélni. Ha az elhatározás megszületett, akkor érdemes pár szakkifejezéssel tisztában lenni, valamint szakember segítségét kérni a felújításhoz.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Tuti tippek a kisebb rezsihez!

lakásfókusz tuti tippek rezsicsökkentéshezJavában tart már a fűtési szezon, az elkövetkező hónapokban kisebb vagyont költenek arra a magyar családok, hogy a kinti hideg ellenére is kellemes hőmérséklet legyen az otthonukban, és ilyenkor a többi rezsikiadás is meg szokott szaladni. Ezen azonban könnyen lehet változtatni.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

7 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek