Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lakásdekoráció: elszakadni a karácsonyfától

Főhet a feje annak, aki a legújabb trend szerint díszítené fel a karácsonyfát. Világos iránymutatás helyett ugyanis ellentmondó információkat kap. Vegyük először is az ünnepi szezon menő színét. Egyszer azt hallani, hogy idén a hófehér a divatszín, jeges kékkel és ezüsttel kombinálva, máskor, hogy ebben az évben mindent elönt a  halványzöld, néha erős vörös kontraszttal. De bizonygatják azt is, hogy az öltözködésben dívó színütköztetés tört át a karácsonyi díszítésben is: kék a sárgával vagy a lilával, zöld a naranccsal vagy ugyancsak a lilával jár párban.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Felújítás, ésszel!

Egy új szín, új tapéta, a berendezés megváltoztatása vagy a világítás átalakítása is újjá varázsolhatja lakásunkat anélkül, hogy falakat kellene bontani, és mesteremberek hadát eresztenénk szűkebb életterünkbe. Az ilyen kisebb renoválásokat sok esetben magunk is elvégezhetjük, de könnyen bánkódhatunk utólag saját túlbuzgóságunkon, ha nem tartunk tiszteletben néhány egyszerű íratlan szabályt.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek