Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Árfolyamgát: most vagy soha!

lakásfókusz árfolyamgátEddig még csak a jogosult devizahitelesek tizede igényelte a rögzített árfolyamon való rögzítést, miközben vészesen közelít a végső határidő, a gyakorlatban már csak alig több mint két hónap maradt a jelentkezésre. Pedig érdemes elgondolkodni az állami mankó igénybevételén, hiszen várhatóan ez a kormány utolsó „adósmentő” segítsége, az IMF megállapodás kétségessé válása pedig komoly forintgyengülést is előidézhet.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Túlélésre játszanak a devizahitelesek

lakásfókusz túlélésre játszanak a devizahitelesekRövid távú szemlélet jellemzi a fizetési nehézségekkel küzdő devizahiteleseket, akik alapvetően tájékozatlanok az olyan eszközökkel kapcsolatban, amely segíthetné őket a helyzetük rendezésében – ez derül ki abból a hiánypótló felmérésből, amelyet blogunk készített 500 devizahiteles megkérdezésével.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek