Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hitelfrászban a celebek

lakásfókusz celeb hitel

Egyre több celeb kerül nehéz helyzetbe a devizahitele miatt: legutóbb a Barátok Közt Berényi Andrása panaszkodott arra, hogy nem tudja, hogyan fogja törleszteni a kölcsönét, miután kiírják a sorozatból. Egyáltalán nincs egyedül a problémájával, hiszen Pataky Attila, Bíró Ica, Baby Gabi, Kökény Atilla, Szorcsik Viktória és számos volt ValóVilág-szereplő nyögi az elmúlt évek során megsokszorozódott hitelterheket. A hírességek gondjai csak a jéghegy csúcsát jelentik, de általuk még inkább el lehet képzelni, hogy a lakosság körében milyen áldatlan helyzet lehet devizahitel-fronton.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Nyomortanyából luxusvilla: az ingatlaneladás fortélyai

lakásfókusz az ingatlaneladás rejtélyei

Az egyik serpenyőben sok százezer eladó ház és lakás, a másikban néhány tízezer vevő, aki tisztában van ezzel, és nem fél kihasználni helyzeti előnyét. Hogyan tegyük mégis kívánatossá lakásunkat, még ha tucatkégliről van is szó? Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak…

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Támogatott hitel 2.0: kiszámoltuk, mennyire jó!

Sajtóhírek szerint megállapodott a kormány és a Magyar Bankszövetség az államilag támogatott lakáshitelek új feltételeiről - az egyezség végre beindíthatja a lakossági hitelmotort. Hogy mit tartogat az új konstrukció a számunkra? Kiszámoltuk: öt éven keresztül havi sok-sok tízezer forinttal alacsonyabb törlesztőt a jelenleg elérhető forintkonstrukciókhoz képest.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Napkollektor? Majd ha fagy!

lakásfókusz napkollektor

A mai rezsiköltségek mellett egy-egy ingatlan fenntartási költségét és az esetleges eladáskor a vételárát nagyban befolyásolhatja az ingatlan energiafogyasztása. Cikkünkben megvizsgáltuk, megéri-e napkollektort telepíteni az ingatlanunkra. A válasz lesújtó: a jelenlegi támogatási rendszer mellett sajnos NEM!


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Ingatlanügynökök a gyóntatópadon

Lakásfókusz ingatlanügynök

"A baleseti helyszínelők érezhetik így magukat körülbelül, borzasztó szomorú sorsokra derül fény nap mint nap, a nyomokból ítélve" - talán ez az állítás volt a legmegdöbbentőbb az ingatlanügynökökkel a lakáshitelesek helyzetéről készített beszélgetéseink alapján. Tanácsokért fordultunk hozzájuk, de a valóságon csak a varázslat tudna segíteni. Varázslat pedig nincs.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek