Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megérkezett az új lakáshitel!

A napokban megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet az államilag támogatott lakáshitelek módosított feltételeiről, így minden akadály elhárult az elől, hogy a bankok végre elkezdjék kínálni az ügyfeleknek az új terméket. Ez mindenképpen jó hír a lakás után nézőknek, hiszen a jelenleg piacon lévő kölcsönöknél jóval kedvezőbb feltételekkel vásárolhatnak otthont maguknak. Kiszámoltuk, mennyi az annyi, azaz hány forintot lehet spórolni a támogatott hitellel.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Jobb kedvvel indulhat nyaralni, ha előtte olcsóbb lakásbiztosításra vált


lakásfókusz olcsó lakásbiztosítás

Érdekes csörte alakult ki a hazai piac két dobogós biztosítója között a lakásbiztosítások piacán. A nyertesek ezúttal az ügyfelek.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Hitelfelvételi lehetőségek – mekkora a takaróm


Több embernek eső után köpönyeg, mégis érdemes róla beszélni, hogy mennyi lakáshitelt vehetünk fel. Kölcsönt azután sokan vesznek majd föl, és nekik mindenképpen érdemes megtanulni, hogy mik a döntő szempontok. A felvehető összeget állami szabályozás is korlátozza, de sokszor éppen elegendő lenne józan paraszti ésszel dönteni a maximálisan felvállalható teherről.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Kezdődik az albérletkereső szezon: csapdák és tanácsok

Sok minden más mellett a magyarországi albérlet-piac is vízfejű: a bérbe adó házak és lakások túlnyomó része, 70-75 százaléka Budapesten található. Az egyik vezető hirdetési portál állományában szám szerint mintegy 25 ezer országos albérlet-hirdetés található, ebből több mint 18 ezer budapesti.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakástakarék: jobb a rövidebb futamidő!


Első ránézésre egyértelműnek tűnik, hogy mindenképpen megéri lakás-takarékpénztári szerződést kötni, bármilyen futamidőről legyen is szó. A konstrukció közismert: minden éves befizetéshez 30 százalékot tesz hozzá az állam, de a hozzájárulás összege nem haladhatja meg a 72 ezer forintot. Egy kiszámolgatás után azonban rá kell döbbennünk, hogy leginkább akkor érdemes igénybe venni, ha négy év után már fel tudjuk használni a lakásvásárlásra a pénzünket.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán .

2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek