Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hőszigetelés hatékonyan: Építs zöldtetőt

A hazánkban szép számmal megtalálható lapostetők alkalmasak lehetnek zöld felületek kialakítására. A talaj- és növénytakaró jó szigetelő, és a csapadék eloszlására, levegőminőségre is jótékony hatással van. A költségek miatt ma még sokan ódzkodnak a megvalósítástól, de a ráfordított összegek megtérülhetnek a jobb szigetelés következtében, ráadásul a zöldtető jelentősen növelheti az ingatlan értékét.

TOVÁBB>>

0 Tovább

Védett homlokzatok, és ami mögöttük van...

lakásfókusz védett homlokzatNem könnyű dolog Budapest belvárosában épületeket felújítani, átalakítani – ez a tanulság mindenképpen leszűrhető abból az online interaktív térképből, amely az ötödik kerület valamennyi építésügyi részletét bemutatja.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Mindennek a teteje

lakásfókusz mindennek a tetejeKorról korra változnak a trendek, hogy milyen tetőfedési eljárást választanak az építkezők, vagy felújítók. A divat mellett szakmai megfontolások és technikai fejlődés is befolyásolja ezeket a trendeket, ugyanakkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni egy döntő szempontról: a földrajzi elhelyezkedésünkről.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Így készítsük fel házunkat a télre

lakásfókusz így készítsük fel házunkat a télreA borongós, hideg téli napok korántsem csak hangulatunkra lehetnek rossz hatással. A hó, a jég és a hideg számos kár forrása lehet a házban és a ház körül. Szerencsére nem boszorkányság ezekre kellőképpen felkészülni. Íme, néhány jótanács, hogyan tegyük otthonunkat egyszerűen télbiztossá.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Luxus a felhők közelében


lakásfókusz luxus a felhők közelébenEgy belvárosi lakás, amely árban veri még a legszebb fekvésű zöldövezeti otthont is, ez a nyugati metropoliszok toronyházai tetejére épített önálló tetőlak, azaz a penthouse. A magyar viszonyokra (néhány emeletes magasságra) adaptált változatból nyár elején alig kéttucatnyit kínáltak eladásra, ám azokat négyzetméterenként mintegy egymillió forintért.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább
«
12

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek