Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A telekválasztás fortélyai

Bár egy korábbi bejegyzésünkben már leszögeztük, hogy jelenleg senkinek sem ajánljuk, hogy építkezésbe kezdjen, annak relatíve magas és nem megtérülő költségei miatt, mégis összegyűjtöttük, hogy miként válasszon telket, aki mindennek ellenére erre adja a fejét.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Elnéptelenedő települések – menni vagy maradni?

Megállítható-e a hanyatlás egy elnéptelenedő településen? Nem mindenhol. Vannak olyan helységek, ahol a fordulat kilátástalan. Nemcsak Magyarországon, a gazdag Németországban is több térség szenved, s a fejlesztők ott sem tudnak mást tanácsolni, mint, hogy aki tovább akar lépni, hagyja el a térséget. S bár ott több pénz van, úgy látják nincs értelme támogatással meghosszabbítani az agóniát, inkább azt segítik aki elmenne.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek