Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Passzívház: divat, vagy spórolási lehetőség is?

lakásfókusz passzívházEgyre többet hallani-olvasni a passzívházról, ami alacsony energia-felhasználással kecsegteti a leendő tulajdonosait. Ebben a bejegyzésben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a passzívházzal kapcsolatban.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Színtelen, szagtalan veszély – elektroszmog a lakásban

lakásfókusz elektroszmog

Hajszárító, televízió, mikrosütő, telefon, hifi-torony, számítógép, bébiőr, takarékos izzó: ami közös bennük, hogy elektromos szennyeződést okoznak működésükkel. A készülékek által kibocsátott úgynevezett elektroszmog bizonyos mennyiség felett súlyosan károsíthatja az egészégét. Az utóbbi időben érdekes módon már nem is a mikrosütő vagy a mobiltelefon, hanem a takarékos izzók legelterjedtebb fajtája, a kompakt fénycső számít a fő mumusnak a szakértők szemében.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább

Amikor az állam fizeti a hitelt

lakásfókusz az állam fizeti a hiteltNem éppen dinamizmusáról híres manapság a magyar ingatlanpiac, ám éppen az akadozó forgalomnak köszönhető, hogy olykor-olykor kivételes lehetőségekkel találkozik az egyszeri lakás- vagy házvásárló. Miközben egy jó vétellel százezreket, akár milliókat is spórolhatunk, ilyenkor is fájó tud lenni, ha nem rendelkezünk lakástakarék-pénztári betéttel. Ám néhány hónapja immár erre a helyzetre is van megoldás!

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán .

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek