Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen a jó fűtés?

Ingatlanvásárlásnál az emberek számára egyre fontosabb döntési szemponttá válik a kiszemelt lakás vagy ház fűtési rendszerének milyensége. Egy korszerű fűtési rendszer sokat dobhat az ingatlan piaci értékén, de vannak olyan típusok, amelyek elől szinte menekülnek a vevők.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

8 Tovább

Itt a tél, itt van újra: Ön felkészült?

lakásfókusz felkészülés a téli időszakraBár az egyelőre kellemes őszi időjárás miatt meglepő lehet, valójában már javában tart a 2012-2013-as fűtési szezon, annak hivatalos, rendeletben rögzített kezdete ugyanis 2012. szeptember 15-e volt. Az egyéni fűtéssel rendelkezőknek mindenképpen érdemes ellenőrizni gázkészülékeik állapotát és felkészíteni azokat a téli igénybevételre, de a távfűtéses otthonokban lakók is jobban teszik, ha szánnak egy kis időt a radiátorok és csövek átvizsgálására.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek