Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nálatok laknak-e állatok?

lakásfókusz hangos szomszédokEmlékezetes jelenete a Hetedik című filmnek, mikor Brad Pitt vendégül látja frissen vásárolt otthonában nyomozótársát, Morgan Freemant. Hirtelen az elhaladó magasvasút miatt minden porcikájában rázkódni kezd a lakás. Brad Pitt szabadkozik: „gyanús is volt, hogy az ingatlanos mindig csak pár percre hozott fel minket megvétel előtt…” Hogy kerüljük el, hogy hasonló hátrányokat fel nem ismerve dobjunk ki csomó pénzt rémálmunk új helyszínére?

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Megéri-e panelt venni?

lakásfókusz megéri-e panelt venniMi ez: harmadával kevesebb ér átlagban mint egy hagyományos társasházi lakás, a rezsije viszont hasonló arányban magasabb, mégis jó befektetés lehet? A válasz: a panellakás.  Egy frissen közzétett elemzés szerint átlagban 35 százalékkal alacsonyabb egy lakótelepi lakás négyzetméterára, mint egy ugyanazon a településen vagy kerületben található egyéb társasházi ingatlané, egyes településeken vagy kerületekben még ennél is nagyobb a különbség.  

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Tízmilliárdokat spórolhatnánk energián

lakásfókusz milliós spórolás az energiánMi lenne, ha az állam indítana egy valóban nagyszabású épületenergetikai programot? Milyen hatásai lennének a lakosság pénztárcája, a hazai energiaszektorra? Érdekelne-e bennünket egyáltalán egy ilyen program és milyen anyagi vállalásokat, milyen feltételek teljesülése esetén vállalnánk? A lakosság közel negyede hajlandó lenne ilyen célra beruházni.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

6 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek