Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elnéptelenedő települések – menni vagy maradni?

Megállítható-e a hanyatlás egy elnéptelenedő településen? Nem mindenhol. Vannak olyan helységek, ahol a fordulat kilátástalan. Nemcsak Magyarországon, a gazdag Németországban is több térség szenved, s a fejlesztők ott sem tudnak mást tanácsolni, mint, hogy aki tovább akar lépni, hagyja el a térséget. S bár ott több pénz van, úgy látják nincs értelme támogatással meghosszabbítani az agóniát, inkább azt segítik aki elmenne.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Lakáshitelek: piaci körkép

Felmérésünkben a legnagyobb hazai bankok lakásvásárláshoz nyújtott hiteleit vettük górcső alá. Arra voltunk kíváncsiak, milyen kamatokkal kell annak számolnia, akik lakáshitelből szeretnének ingatlant vásárolni.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Az óvatosság hosszútávon kifizetődőbb

lakásfókusz az óvatosság kifizetődő
Elég sok kritika övezi az állam új, otthonteremtési kamattámogatási programját. Pedig minden előzménytől függetlenül egy korrekt megközelítéssel kialakított konstrukció.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek