Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nálatok laknak-e állatok?

A rég nem látott intenzitású szúnyoginvázió döbbenthet rá minket, hogy bár a tápláléklánc csúcsán trónolunk, sok kellemetlenséget tudnak még mindig okozni a piramisban lejjebb elhelyezkedő fajok is. Különösen igaz ez egy lakóház esetében, ahol még az sem feltétlen ment meg minket, ha bezárjuk az ajtót.

Az évszázadok folyamán sikerült a minket körülvevő élőlények egy részét akár domesztikálni, vagy kialakítani egy békés egymás mellett élést, rosszabb esetben kiirtottuk, vagy elkergettük őket. 

TOVÁBB >>

0 Tovább

Hívatlan vendégek a lakásban: megkeseríthetik életünket a rovarok, kártevők


Nyáron nemcsak a hőség, hanem a kisebb kártevők, bogarak, rovarok is fejfájást okozhatnak a lakóknak. A molyokkal sokan hónapokon át küzdenek, de nem túl szívmelegítő látvány az sem, amikor a fürdőkádban kis ezüstszínű lények menekülnek előlünk. Alább néhány tipp a leggyakoribb nemkívánatos látogatók elűzésére.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek