Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A zsákutcában lakás luxusa


lakásfókusz zsákutcaA víz melletti fekvés, vagy a legfelső emeleten kialakított önálló lakás magától értetődően olyan plusz, amely értékesebbé teszi az ingatlant. Luxust jelezhet, ha nem is hétköznapi értelemben azonban az is, ha valaki olyan szerencsés, hogy egy zsákutcában épült lakást mondhat magáénak.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Ingatlanügynökök a gyóntatópadon

Lakásfókusz ingatlanügynök

"A baleseti helyszínelők érezhetik így magukat körülbelül, borzasztó szomorú sorsokra derül fény nap mint nap, a nyomokból ítélve" - talán ez az állítás volt a legmegdöbbentőbb az ingatlanügynökökkel a lakáshitelesek helyzetéről készített beszélgetéseink alapján. Tanácsokért fordultunk hozzájuk, de a valóságon csak a varázslat tudna segíteni. Varázslat pedig nincs.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

5 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek