Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lakást venni a sípálya mellett?

lakásfókusz lakás a sípálya szomszédságábanÍgy a januárban a téli sportok szerelmesei egy sípálya melletti lakásról ábrándoznak. Ez akár lehetne Ausztriában is, ahol könnyedén válhatunk egy apartman, de akár egy hegyi ház tulajdonosává is. A kapcsolódó költségeket bérbeadásból fedezhetjük, az ingatlanárak felívelésével pedig befektetésként is tekinthetünk az ingatlanra.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Családi ház: venni, vagy építeni?


lakásfókusz panel vagy lakásA saját házra vágyó családok komoly dilemmában vannak, amikor választani kell az ingatlan építése és a vásárlás között. Az építés mellett szól, hogy a saját igényeink szerint alakíthatjuk ki az ingatlant, a megfelelő szobaszámmal és mérettel, a kívánt fűtéstípussal és nyílászárókkal. Az egész ház a mi ízlésünket és elvárásainkat fogj tükrözni és a felhasznált anyagok minőségében is biztosak lehetünk. Ha nem szimpatizálunk az étkező melletti mellékhelységgel, egy saját ház esetén ezt ki tudjuk védeni, míg egy vásárolt háznál ez egy adottság, amivel mindvégig együtt kell élnünk.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek