Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Angyali megújulás a XIII. kerületben

lakásfókusz angyali megújulás a  XIII. kerületbenAngyalföld: az önmagában szép csengésű névhez a korábbi évtizedekben cseppet sem lelkesítő képek, hangulatok tapadtak. A terület volt a munkásosztály és a szocialista ipar egyik fellegvára, és e jellegét hosszú időn át őrizte. Csúnya gyárépületek, a városképet romboló ipari területek, egyszínű, rossz hangulatú lakónegyedek. Ehhez képest az utóbbi két évtizedben Angyalföld egyike a főváros azon kevés területének, amelyek képesek voltak ténylegesen megújulni.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Életminőségünk múlik a lakóhely alapos megválasztásán

lakásfókusz életminőség és lakhelyAz ár, az ingatlan állapota és elhelyezkedése – jellemzően ezeket a tényezőket vesszük figyelembe egy-egy lakás vagy ház vásárlásakor. Ezek mellett azonban több olyan szempontot is érdemes már előre figyelembe vennünk, amelyek meghatározzák egy-egy lakóhelyen elérhető életminőségünket.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek