Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bérlakás rövid távra Ausztriában

Öt lakással indította el egy vállalkozó Ausztriában a rövid távra – de többnyire minimum egy hétre - bérelhető lakásokat hirdető honlapját, s ma már a kurzzeitwohnen.com oldalon országszerte több mint 500 lakást találhat az, aki például munka vagy bármely más okból huzamosabb időt tölt el egy adott városban. Ez a lehetőség jól jöhet annak is, aki bár hosszabb időre bérelne, de az új otthon kiválasztásáig sem akar drága hotelszobára költeni. A rövid távú bérlemények hirdetésére magyar honlapok is szakosodtak, de árban néha az osztrák ajánlatok versenyképesebbek.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább

Elbukik a távmunka forradalma?

Felkavarta a tengerentúli gazdasági sajtót a Yahoo-tól kiszivárgó új szervezeti megszorítás: ennek értelmében nincs tovább távmunka. Ezzel minden főnök titkos álma teljesült: végre van hivatkozási alap a kiváltságos otthoni dolgozók rövidebb pórázon tartására! De hova tegyük ezt a sok embert az irodában?

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Ne csak nézzük, élvezzük is ki a kertet!

Már csak párat kell aludni, és végre itt a tavasz! A jó idő beköszöntével ismét a kertészeké a terep, neki lehet állni, kicsinosítani a ház körül, majd élvezni azt legalább fél évig. Na de mégis milyen formát öltsön idén szeretett kertünk, a fű domináljon, vagy idén inkább a színes virágoké legyen a főszerep? Természetesen a kertek esetében is minden évben beszélhetünk divatról és tendenciákról, ezeket szedtük össze röviden.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

1 Tovább

Budapest nem drága, ideje befektetni!

A budapesti lakásárak a középmezőnyben vannak egy 94 várost vizsgáló felmérés szerint, azonban a hazai ingatlanpiac kilátásai kifejezetten jók. Mindenképpen ajánlott befektetési célpont egy szaklap összeállítása szerint, ugyanis 5-ös skálán 4-esre osztályozták a hozamok szerint a 8,1 százalékos éves megtérülést alapján.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Iroda a lakásban – az otthoni munka előnyei és buktatói

Sokszor érezzük úgy, hogy mennyivel egyszerűbb lenne otthonról dolgozni, saját magunknak beosztani a munkaidőt, és közben szabadon intézni egyéb ügyeinket. Az otthoni munkavégzésnek valóban számos előnye van, ugyanakkor sok olyan buktatóval is jár, amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani, ha a lakásunkban tervezzük berendezni irodánkat.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább
«
123

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek