Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bútorfelújítás – kényszerből hobbi

lakásfókusz bútorfelújításNem feltétlenül a gazdasági válság következménye, mindenesetre költségkímélő megoldásként is zseniális az a tendencia, hogy régi bútorokat keltenek új életre egyes műhelyekben. Persze nem nagyipari felújítókra kell gondolni, és nem is restaurációs igényű újraépítésre. Elsősorban a szépérzék és a kreativitás irányítja azokat, akik ennek a hobbinak hódolnak, ugyanakkor a kortárs igényeket sem hagyják figyelmen kívül. Néhány olyan blogból szemezgettünk, amit javasolt megnézni, ha valaki hasonlóra vetemedik. Mivel a bútorfelújítás eléggé megterhelő munka, ezért ezek a blogok többnyire sok egyéb dekorációs és lakberendezési tippekkel vegyesen hozzák a bútorfelújítási bejegyzéseket, de érdemes kivárni azokat.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

4 Tovább

Garázs, mint befektetés

Mind örömmel fogadjuk, hogy szeretett négykerekűnk zárható, biztonságos és mindemellett ingyenes helyen pihen. A garázsokat és parkolóhelyeket azonban akár befektetési céllal is megvásárolhatjuk, a későbbi bérbe adás reményében. Mint alább kiderül, nem elhanyagolható hozammal.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek