Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan készítsd fel garázsodat a télre?

lakásfókusz készítsd fel a garázsodat télreAhogy jönnek a hírek az első komolyabb hóról  -  ami most éppen egy hét múlva várható – a tunyább kocsitulajokon is elhatalmasodik a pánik és nekilátnak rendet rakni  a garázsban. Persze ők a szerencsésebbek, legalább biztosíthatják járgányuknak a téli lakot, amely még a folyamatosan használt autóknak is meghosszabbítja az életét. A veteránautósok vagy a kocsit télre leállítók persze mindezt már jóval korábban megtették, de talán nem is hiszik, hogy a teleltetésnél nemcsak a kocsival, a garázzsal kapcsolatban is van tennivaló.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Életszerűbb parkolási rend kellene

lakásfókusz életszerűbb parkolási rendNagy felzúdulást okozott Budapesten a II. kerületben, hogy egy olyan helyen, ahol az iskolát csak fizető parkolóhelyen megállva lehetetett megközelíteni – 8 óra után -  egyre másra kapták a büntető cédulát a gyerkőcöt éppen leadó szülők. Mintha éppen rájuk utaztak volna a parkolóőrök, holott a szülők végül is valóban rövid ideig, többnyire néhány percig használták csak a parkolót, amihez persze nem akarták bedobni a minimális díjat. Az egyre hangosabb vita végül a szülők győzelmével végződött és az önkormányzat az adott helyen fél 9-re módosította a fizető parkolás kezdetét.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

7 Tovább

Garázs, mint befektetés

Mind örömmel fogadjuk, hogy szeretett négykerekűnk zárható, biztonságos és mindemellett ingyenes helyen pihen. A garázsokat és parkolóhelyeket azonban akár befektetési céllal is megvásárolhatjuk, a későbbi bérbe adás reményében. Mint alább kiderül, nem elhanyagolható hozammal.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek