Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tumultus lehet az árfolyamgát miatt

lakásfókusz árfolyamgátAmilyen döcögősen indult az árfolyamgát „karrierje”, annyira huszáros lehet a hajrája: augusztusig immáron 70 ezer ügyfél vette igénybe az árfolyamrögzítéssel történő törlesztési lehetőséget, és folyamatosan nő az érdeklődők száma. Aki csatlakozni kíván a rendszerhez, jól teszi, ha siet, ugyanis csak év végéig fogadják be a bankok a kérelmeket, így tumultus várható a bankoknál az utolsó hónapokban.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

4 Tovább

Újra állami pénzen spórolhat a fűtésszámlán



A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium újabb fűtéskorszerűsítési pályázatot írt ki, amelyet 2007 előtt épült lakóingatlanok energiahatékonyságának javítására lehet felhasználni, mint napkollektor, hőszivattyú telepítése, brikettel, pellettel, faaprítékkal működő, illetve kondenzációs kazán beszerzése és beszerelése.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakástakarék: jobb a rövidebb futamidő!


Első ránézésre egyértelműnek tűnik, hogy mindenképpen megéri lakás-takarékpénztári szerződést kötni, bármilyen futamidőről legyen is szó. A konstrukció közismert: minden éves befizetéshez 30 százalékot tesz hozzá az állam, de a hozzájárulás összege nem haladhatja meg a 72 ezer forintot. Egy kiszámolgatás után azonban rá kell döbbennünk, hogy leginkább akkor érdemes igénybe venni, ha négy év után már fel tudjuk használni a lakásvásárlásra a pénzünket.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán .

2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek