Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lakberendezés allergiásoknak

Pollen, poratklakásfókusz lakberendezés allergiásoknak a, penészgomba, építőanyagok, vegyszerek – mind potenciális veszélyforrást jelentenek az allergiások számára. A megfelelő építőanyagok, berendezési tárgyak kiválasztásával, illetve lehetőség szerint a lakóhely megválogatásával sok irritációt okozó körülményt ki lehet szűrni.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Felújítás, ésszel!

Egy új szín, új tapéta, a berendezés megváltoztatása vagy a világítás átalakítása is újjá varázsolhatja lakásunkat anélkül, hogy falakat kellene bontani, és mesteremberek hadát eresztenénk szűkebb életterünkbe. Az ilyen kisebb renoválásokat sok esetben magunk is elvégezhetjük, de könnyen bánkódhatunk utólag saját túlbuzgóságunkon, ha nem tartunk tiszteletben néhány egyszerű íratlan szabályt.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek