Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó esély az árfolyamgátba való belépésre

lakásfókusz utolsó lehetőség az árfolyamgátraA devizahitelesek életét megkönnyíteni hivatott árfolyamgáthoz már csak ebben a hónapban lehet csatlakozni. Eddig ezt az érintettek negyede sem jelentkezett be az árfolyamgát védelme alá, bankos vélemények szerint aligha fogja meghaladni az igénybevevők aránya a jogosultak 40 százalékát.





A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább

Így készítsük fel házunkat a télre

lakásfókusz így készítsük fel házunkat a télreA borongós, hideg téli napok korántsem csak hangulatunkra lehetnek rossz hatással. A hó, a jég és a hideg számos kár forrása lehet a házban és a ház körül. Szerencsére nem boszorkányság ezekre kellőképpen felkészülni. Íme, néhány jótanács, hogyan tegyük otthonunkat egyszerűen télbiztossá.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek