Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem ereszt a mama-hotel

Míg az elmúlt évek az egy-két személyes háztartások rohamos terjedéséről szóltak, addig ma már egyre nagyobb azon fiatalok aránya Európában, akik visszaköltöznek a szülői házba, vagy akár el sem hagyják azt. Az egyébként természetes folyamatot a gazdasági válság jelentősen felerősítette, a legtöbben a pénzhiány miatt kényszerülnek ebbe a helyzetbe. A jelenség az ingatlanszektorra is hatással van, ugyanakkor még nem látható, hogy mikor, és hogyan reagál a lakáspiac a megváltozott igényekre.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Vissza a szülőkhöz a bebukott hitel miatt

lakásfókusz bedőlt hitelKis generáció, nagy generáció, X generáció, R generáció, Y generáció… ezerféle néven illetünk különböző gazdasági és társadalmi jelenségek által felemelt, vagy éppen sújtott korszakokat. Újabb fogalommal kell megismerkednünk, ami inkább negatív, de akár még jóra is fordulhat soruk: ők a bumeráng generáció. Akik a bebukott lakáshitel miatt visszaköltöztek a szülőkhöz.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

2 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek