Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szomszéd, figyelem! Felvétel!

Egyre jobban terjednek a háztartási célú biztonsági kamerák. Mielőtt megvesszük az elsőt, érdemes gondolkodni, különben felesleges pénzkidobás lehet a vége.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Milliókat fizethet a mobilcég a lakástulajdonosoknak

Tetemes kártérítésre pereltek lakástulajdonosok egy mobilcéget, mert átjátszót épített egy családi házas övezetben, egyébként teljesen jogszerűen. A Fővárosi Ítélőtábla a lakók sugárzástól való félelmét megfelelő indoknak találta a kártérítés megítélésére, függetlenül attól, hogy az megalapozott-e vagy csupán tévhit.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

24 Tovább

Amire figyelj a lakásban elutazáskor!


lakásfókusz nyaralás előttA nagy utazás előtt sokan készítenek egy listát arról mit ellenőrizzenek mielőtt ráfordítják a kulcsot lakásukra és beülnek a reptéri mikrobuszba. A bepakolandó cuccok, a repülőjegy és útlevél, netán a meglátogatandó távoli rokonnak szánt ajándék állnak többnyire a lista élén, míg a lakással kapcsolatos teendők sokszor nem kapnak elég figyelmet. Ezért összeírtunk néhány tippet a második csekklistához, amivel már a nyugodt hazatérést alapozzuk meg.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek