Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Máris döntés lesz a magáncsődről?

Már a nyári szünet előtt dönthet az Országgyűlés a magáncsőd bevezetéséről. Bár a múlt héten még úgy nyilatkozott a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, hogy idén már biztos nem kerül bevezetésre a magáncsőd, a KDNP elkészítette az erről szóló tervezetet. 

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a magáncsőd bevezetése még hosszas előkészítést igényel, a Nemzeti Bank szerint már akár az Országgyűlés nyári szünete előtt döntés születhet a témában. Ez természetesen nem zárja ki azt, hogy csak a jövő év elejétől lépjen hatályba a törvény

TOVÁBB >>

 

0 Tovább

Lakáshitelek: piaci körkép

Felmérésünkben a legnagyobb hazai bankok lakásvásárláshoz nyújtott hiteleit vettük górcső alá. Arra voltunk kíváncsiak, milyen kamatokkal kell annak számolnia, akik lakáshitelből szeretnének ingatlant vásárolni.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Miért drága a lakáshitel?

Az ingatlanpiac fellendülése nagyban függ az elérhető lakáshitelek költségeitől, illetve a bankok hitelezési hajlandóságától és lehetőségétől. Megvizsgáltuk, milyen kilátásaink vannak az ingatlanhitelezéssel kapcsolatban.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

4 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek