Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bérlakás vagy saját tulajdon? I. rész

A lakáscélú devizahitelek felvétele és a törlesztőrészletek megugrása mára az egyik legsúlyosabb problémává nőtte ki magát Magyarországon. De miért  törekszik hazánkban mindenki a saját lakás megszerzésére, amikor Nyugat-Európában nagy hagyománya van a lakásbérlésnek? A tulajdonosi szerkezet különbsége történelmi és kulturális szempontokra egyaránt visszavezethető, és mind a saját tulajdon, mind a bérlakás mellett szólnak érvek és ellenérvek. Lehet, hogy a jelenlegi válság hatására nálunk is elmozdulás lesz a bérlakások irányába?

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Loftkultúra: Budapesten most kezdődik?

lakásfókusz loftkultúraLoft – nem vennénk rá mérget, hogy Magyarországon széles körben tisztában vannak az emberek e szó jelentésével. Holott az utóbbi évtizedekben az úgynevezett loftlakások kialakítása szinte divattá vált Nyugat-Európa számos nagyvárosában, és ígéretes példák már Budapesten is akadnak.



A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

3 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek