Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A zsákutcában lakás luxusa


lakásfókusz zsákutcaA víz melletti fekvés, vagy a legfelső emeleten kialakított önálló lakás magától értetődően olyan plusz, amely értékesebbé teszi az ingatlant. Luxust jelezhet, ha nem is hétköznapi értelemben azonban az is, ha valaki olyan szerencsés, hogy egy zsákutcában épült lakást mondhat magáénak.


A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

0 Tovább

Hogyan adhatjuk el – akár középszerű – lakásunkat?

lakásfókusz hogyan adjuk el lakásunkatA mérleg egyik oldalán sok százezer eladó ház és lakás áll, a másikon néhány tízezer vevő, aki nem fél kihasználni alkupozícióját. Hogyan tegyük még ebben az előnytelen piaci helyzetben is kívánatossá lakásunkat, még ha középszerű is? A napokban megjelent lakásvételi tippek és tanácsok után lássuk, milyen fortélyokhoz folyamodhatunk, ha épp értékesítenénk ingatlanunkat.

A teljes cikket elolvashatod a Lakásfókusz oldalán.

4 Tovább

Lakásfókusz

blogavatar

Minden, ami a lakással, a lakhatással kapcsolatos: lakásvásárlás, lakáshitel, kilakoltatás, állami lakástámogatás, lakáspiac, lakásbiztosítás, lakásköltségek, lakásárverés, lakásállomány. Erről szól a Lakásfókusz blog, amely elemzések, hírösszefoglalók, vélemények, tanácsok formájában a lehető legtöbb szemszögből igyekszik feldolgozni a témát.

Utolsó kommentek